Ruszamy po raz trzeci!
III edycja Konkursu o Szklaną Statuetkę „Przeglądu Komunalnego”
Zapraszamy do uczestnictwa w trzeciej edycji Konkursu o Szklaną Statuetkę PRZEGLĄDU KOMUNALNEGO. Duże zainteresowanie w roku ubiegłym umocniło naszą redakcję w przekonaniu, że akcja konkursowa zbierania selektywnie stłuczki szklanej jest potrzebna w Polsce.
Celem Konkursu jest propagowanie i wprowadzanie na stałe programów selektywnej zbiórki stłuczki szklanej.
Do udziału w Konkursie chcemy zaprosić, jak co roku, urzędy miast i gmin, związki komunalne, firmy, zakłady utylizacji odpadów oraz wszystkie jednostki posiadające pozwolenia na usuwanie odpadów stałych.
Zachęcamy do składania wstępnych „Deklaracji udziału”, których formularz publikujemy w miesięczniku RECYKLING oraz na stronach internetowych www.abrys.pl. tam również znajduje się regulamin. Każdy uczestnik, który prześle wstępną „Deklarację” otrzyma „Szczegółowy formularz zgłoszenia”, który należy złożyć do 10 września 2002 roku.
Informacji udzielają konsultanci Konkursu:
061/865 07 13 wew. 70, 56.
e-mail: [email protected]
Zapraszamy do uczestnictwa w trzeciej edycji Konkursu o Szklaną Statuetkę PRZEGLĄDU KOMUNALNEGO. Duże zainteresowanie w roku ubiegłym umocniło naszą redakcję w przekonaniu, że akcja konkursowa zbierania selektywnie stłuczki szklanej jest potrzebna w Polsce.
Celem Konkursu jest propagowanie i wprowadzanie na stałe programów selektywnej zbiórki stłuczki szklanej.
Do udziału w Konkursie chcemy zaprosić, jak co roku, urzędy miast i gmin, związki komunalne, firmy, zakłady utylizacji odpadów oraz wszystkie jednostki posiadające pozwolenia na usuwanie odpadów stałych.
Zachęcamy do składania wstępnych „Deklaracji udziału”, których formularz publikujemy w miesięczniku RECYKLING oraz na stronach internetowych www.abrys.pl. tam również znajduje się regulamin. Każdy uczestnik, który prześle wstępną „Deklarację” otrzyma „Szczegółowy formularz zgłoszenia”, który należy złożyć do 10 września 2002 roku.
Informacji udzielają konsultanci Konkursu:
061/865 07 13 wew. 70, 56.
e-mail: [email protected]